Behandelingen / massages centrum Maastricht

Behandelingen / massages centrum Maastricht

Bekijk hier onze behandelingen / massages in centrum Maastricht:massages in centrum Maastricht

Ontspanningsmassage

Hotstone massage

Cupping massage

Sportmassage

Massage bij rugklachten

Massage bij hoofdpijn/migraine

Fibromyalgie massage

Duo-massage

Voordelen massage

Geestelijke gezondheidsvoordelen van massage: hoe het onze stress verlicht

Als u zich gespannen, gestrest of pijn voelt, is een kleine aanraking misschien wat u nodig heeft. Massage wordt al vele jaren in verschillende culturen gebruikt om lichamelijk en emotioneel ongemak te genezen, te kalmeren en te verminderen door op uw huid, spieren, pezen en ligamenten te drukken, te masseren en te manipuleren.

Massage resulteert vaak in het verminderen van stress. Fysieke en emotionele stress kunnen naast elkaar bestaan. Na een blessure of overbelasting kan er lichamelijke stress ontstaan in de spieren, waardoor spanning wordt opgebouwd en het ongemak toeneemt. Tegelijkertijd kan mentale stress het gevolg zijn van beperkte mobiliteit, ongemak of letsel.

Een hormoon genaamd cortisol veroorzaakt mentale stress en kan ook angst en depressie verergeren. Terwijl weinig stress gunstig kan zijn, kan overmatige stress ongemak en twijfel aan zichzelf veroorzaken. Massagetherapeuten verlichten stress door verschillende massages om mensen te helpen ontspannen, pijn te verminderen en hun humeur te verbeteren.

Massages verlichten pijn

Veel mensen ervaren een vermindering van pijn, bij bijvoorbeeld fibromyalgie, maar ook hoofdpijnen en andere soorten klachten.

Boek hieronder uw afspraak en ervaar zelf wat
een massage voor u kan betekenen.