Weekendje Maastricht, tijd voor een massage

Een weekendje Maastricht klinkt geweldig!
Als u een massage wilt boeken tijdens uw verblijf in Maastricht centrum, zijn er verschillende opties beschikbaar.

Weekendje Maastricht, tijd voor een massage

Een tijdstip dat past bij uw weekendplanning. Misschien wilt u de massage aan het begin of het einde van uw verblijf plannen om heerlijk te ontspannen.

Overweeg welk type massage je wilt. Populaire keuzes zijn ontspanningsmassages, sportmassage, hotstone-massage en voetreflex-massage. Kies wat het beste bij uw behoeften past.

Maar wij geven ook duo-massages: samen met uw man/vrouw, vriend/vriendin, zoon/dochter gemasseerd worden in dezelfde ruimte door twee gediplomeerde therapeuten.

Neem contact op wanneer u een duo-massage wilt plannen met, Elly Glückkstern. Tel: 06 818 07553

Of boek uw massage op deze pagina

fibromyalgie massage

Zorg dat het tijdstip dat u reserveert past bij uw weekendplanning. Misschien wilt u de massage aan het begin of het einde van uw verblijf plannen om optimaal te ontspannen.

Een massage in Maastricht kan inderdaad een geweldige manier zijn om tot rust te komen tijdens uw weekendje weg.

Zorg ervoor dat u de massageafspraak ruim van tevoren boekt om teleurstelling te voorkomen, vooral als u een specifieke datum en tijd in gedachten hebt.

Bespreek eventuele pijnlijke gebieden of specifieke verwachtingen met ons voordat de massage begint. Wij kunnen dan de massage aanpassen aan uw behoeften.

Een massage kan een geweldige manier zijn om tot rust te komen en te ontspannen tijdens uw weekendje weg in Maastricht. Vergeet niet om van het moment te genieten en de voordelen van de massage te ervaren.

Drink na de massage voldoende water om eventuele vrijgekomen gifstoffen af te voeren.